Loading...
Over ons 2017-10-24T15:06:20+01:00

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Over Michael van Rossum

Ik ben geboren en getogen in Utrecht en woon met mijn vriendin en dochtertje nog steeds in de Domstad. Op mijn 17e ben ik begonnen met een schildersopleiding. Sindsdien heb ik voor diverse werkgevers gewerkt als onderhoudsschilder.

Schildersbedrijf MvR - Michael van Rossum

Zelfstandig Ondernemer

In 2009 heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. Waarom: De uitdaging, het persoonlijk contact met de klant, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid om te kiezen voor werkwijze, materialen et cetera. Tot op de dag van vandaag is dit een goede keus geweest.

Écht mooi werk afleveren

Mijn onderneming is inmiddels gegroeid tot een goedlopend, klein familiebedrijf. Mijn vriendin helpt mij met de administratieve kant van het bedrijf. Ik haal veel plezier uit het werken als zelfstandig ondernemer. Het leukst vind ik om écht mooi werk af te leveren, bijvoorbeeld een kozijn dat er écht niet meer uitziet, herstellen en afwerken als ‘nieuw’.

Ik maak graag een babbeltje en vind het contact met de klant en leveranciers erg plezierig. Het werk goed afleveren is voor mij heel belangrijk. Voor mij houdt dit in dat het schilderwerk er mooi uitziet, maar ook dat de kwaliteit optimaal is en dus lang mee gaat. Ik bouw graag een goede en duurzame verstandhouding op met mijn klanten.

Klanten over Michael

Wat ik het meest terugkrijg van mijn klanten is dat ik snel reageer op offerteaanvragen en de offerte ook snel in huis is. Dat ik de tijd neem om het werk goed te bekijken en de wensen van de klant duidelijk te krijgen. Dat ik prettig in de omgang ben en dat ze een ‘goed gevoel’ hebben bij mij. En dat de klant zeer tevreden is over het resultaat.

Neem contact op