Loading...
Buitenschilderwerk 2017-10-24T15:09:10+01:00

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Buitenschilderwerk

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verlengt de levensduur van uw vastgoed, en het vermindert de onderhoudskosten. Daarom is het belangrijk om het buitenschilderwerk iedere vijf tot zes jaar een volledige onderhoudsbeurt te geven. Wij verzorgen het schilderwerk voor zowel nieuwbouw als onderhouds- en renovatiepanden. Voor particulieren en zakelijke klanten die kwaliteitsschilderwerk willen voor een reƫle prijs.

Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten, dan bent u er verzekerd van dat uw pand optimaal onderhouden wordt.

Vrijblijvende offerte op maat

Voordat wij aan de slag gaan, komen we altijd langs om het werk samen met u op te nemen. Op basis hiervan wordt er een passende en vrijblijvende offerte uitgebracht. Vervolgens zullen wij een werkplan maken en dit aan u voorleggen. Indien er sprake is van houtrot of er een ruitje vervangen dient te worden, nemen wij dit mee in de offerte.

Wij geven garantie op al het schilderwerk, mits het onderhoudsadvies wordt opgevolgd.

De voordelen van professionele verf

Wij werken met A-kwaliteit producten waaronder merken als Veveo, Sikkens en Caparol. Onze lak is zeer kleur- en krasvast en vloeit mooi, waardoor een strak eindresultaat verkregen wordt. Voor buiten adviseren wij hoogglans. Dit geeft een duurzamer resultaat waardoor u langer van uw schilderwerk kunt profiteren.

Nakijken van dakgoten en loodflappen

Als we dan toch op die steiger staan, kijken we meteen de dakgoot, loodflappen en andere eventuele gebreken in het zicht na. De dakgoot maken wij voor u leeg. We geven het aan als wij gebreken tegen komen. Houtwerk onder een lekke goot gaat vaak binnen korte tijd bladderen en kan zelfs gaan rotten. Maar ook gebreken die geen invloed hebben op het schilderwerk zullen wij aangeven, als extra service.

Vochtig hout

Bij achterstallig onderhoud of bij hout dat veel vocht bevat, bewerken wij de kozijnen en ander houtwerk voor tot en met de grondverf. Het vocht kan er dan gedurende enkele dagen tot maanden uittrekken, afhankelijk van het seizoen, maar er kan geen vocht meer intrekken. Wanneer het hout droog is, werken wij het houtwerk voor u af.

Deze voorbehandeling kunnen wij ook in de winter geven, het schilderwerk is dan winterklaar en wij zullen dit in het voorjaar voor u afwerken.

Neem contact op