Loading...
Glasvezelbehang 2017-09-29T19:07:31+01:00

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Glasvezelbehang aanbrengen

Glasvezelbehang is een unieke behangsoort, omdat oneffenheden en gerepareerde scheuren onzichtbaar worden. Wij werken onder andere met Renovlies, dit is een gladde variant glasvezelbehang wat een goed alternatief is voor stucwerk.

Wandafwerking in nieuwbouwwoningen

Glasvezelbehang is perfect voor nieuwbouwwoningen die behangklaar worden opgeleverd. Vaak ontstaan er bij deze woningen na verloop van tijd krimpscheuren in het stucwerk. Dit behang vangt deze krimpscheuren op.

Bij oudere huizen is glasvezelbehang een goed alternatief voor lelijke, oneffen wanden en plafonds, of voor wanden en plafonds met scheuren in het stucwerk. Het maakt op een eenvoudige en relatief goedkope manier de wanden en plafonds weer mooi strak.

Nog meer voordelen van glasvezelbehang

Glasvezelbehang is geluiddempend, stootvast en vele malen overschilderbaar. Je kan er overheen stucen, verven, pleisteren of behangen. De meest gekozen afwerking is om de wanden te laten sausen met schrobvaste latex (klasse 1), dat maakt de muren veegvast en afwasbaar.

Veel keus

Naast de praktische kant is glasvezelbehang zeer decoratief. Glasvezelbehang is te verkrijgen in verschillende dessins, kleuren en afwerkingen waarmee u uw kamer van een persoonlijk tintje kunt voorzien.

Neem contact op