Loading...
Verf spuiten 2017-10-24T15:13:33+01:00

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Verf spuiten

U kunt bij ons nu ook kiezen om uw wanden of houtwerk te laten spuiten met een verfspuit. Deze techniek, verf spuiten, is uitermate geschikt voor grote oppervlaktes en veel meters. Door de spuittechniek zijn in een relatief korte tijd veel meters te maken, met een zeer glad en egaal eindresultaat.

Spuiten van wanden en/of plafonds

Wanden spuiten wij met een airless verfspuit. De meeste tijd gaat zitten in het afplakken van alles waar geen verf moet komen, zoals vloeren, ramen en kozijnen. Met een verfspuit heb je namelijk veel overspray. Wegens de overspray is het noodzakelijk dat de te spuiten ruimte leeg is. Na het afplakken kan het spuiten beginnen. Afhankelijk van het aantal meters kunnen wij al in 1 a 2 dagen klaar zijn.

Voor het spuiten van wanden of plafonds gebruiken wij altijd een schrobvaste latex klasse 1, tenzij u iets ander wilt.

Spuiten van houtwerk

Houtwerk spuiten wij met een aircoat verfspuit. Hiermee kan er nauwkeuriger verf gespoten worden, en is er minder overspray. Na de gebruikelijke voorbehandeling wordt ook hier goed afgeplakt. Meubels worden meestal in het midden van de kamer gezet, en vervolgens goed afgedekt. Indien alleen het houtwerk gespoten gaat worden hoeft de ruimte niet leeg te zijn.

Na het afplakken wordt er gespoten. Wij gebruiken hiervoor een spuitlak. Deze lak is zo ontwikkeld dat er een dikkere laagdikte aangebracht kan worden zonder dat de verf gaat zakken. Er wordt zo een mooi egaal eindresultaat behaald.

Voordelen van verf spuiten

  • Sneller, in een korte tijd vele meters;
  • Zeer geschikt voor grote oppervlaktes;
  • Strak en egaal eindresultaat;
  • Kan relatief voordeliger zijn dan traditioneel schilderwerk.
Neem contact op