Loading...
Diensten 2017-10-05T12:15:59+01:00

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Buitenschilderwerk

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verlengt de levensduur van uw vastgoed, en het vermindert de onderhoudskosten. Daarom is het belangrijk om het buiten schilderwerk iedere vijf tot zes jaar een volledige onderhoudsbeurt te geven.

Wij verzorgen het buiten schilderwerk voor zowel nieuwbouw als onderhouds- en renovatiepanden. Voor particulieren en zakelijke klanten die kwaliteitsschilderwerk willen voor een reële prijs.

Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten, dan bent u er verzekerd van dat uw pand optimaal onderhouden wordt.

Lees meer

Binnenschilderwerk

Veel mensen staan er niet bij stil, maar de staat van het binnen schilderwerk van ramen en kozijnen, speelt een rol bij het behoud van het buiten schilderwerk. Daarom is het belangrijk om ook het binnen schilderwerk goed bij te houden.

Het is daarnaast een mooie gelegenheid om de kleur van het interieur aan te passen aan de huidige trends.

Lees meer

Houtrot reparatie

Indien wij constateren dat er houtrot ontstaan is, hoeft dit lang niet altijd te betekenen dat het volledige houtwerk vervangen moet worden. Vaak kan dit veel sneller en goedkoper opgelost worden door middel van houtrot reparatie.

Lees meer

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een unieke behangsoort, omdat oneffenheden en gerepareerde scheuren onzichtbaar worden. Wij werken onder andere met Renovlies, dit is een gladde variant glasvezelbehang wat een goed alternatief is voor stucwerk.

Lees meer

Verf spuiten

U kunt bij ons nu ook kiezen om uw wanden of houtwerk te laten spuiten met een verfspuit. Deze techniek is uitermate geschikt voor grote oppervlaktes en veel meters. Door de spuittechniek van verf spuiten zijn in een relatief korte tijd veel meters te maken, met een zeer glad en egaal eindresultaat.

Lees meer