Loading...
Binnenschilderwerk 2017-10-24T15:10:59+01:00

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Binnenschilderwerk

Veel mensen staan er niet bij stil, maar de staat van het binnen schilderwerk van ramen en kozijnen, speelt een rol bij het behoud van het buiten schilderwerk. Daarom is het belangrijk om ook het binnen schilderwerk goed bij te houden. Het is daarnaast een mooie gelegenheid om de kleur van het interieur aan te passen aan de huidige trends.

Uw huis van binnen weer fris in de verf?

Wij zijn goed op de hoogte van de laatste interieurtrends en voorzien u van een deskundig kleur- en/of materiaaladvies. Laat bijvoorbeeld glasvezelbehang over een oneffen muur plaatsen of bespreek het effect van meerdere kleuren in een ruimte.

De voordelen van professionele binnenverf

Aangezien kwaliteit bij ons voorop staat, werken we met afwasbare, ofwel schrobvaste latex klasse 1. Deze latex is in alle denkbare kleuren verkrijgbaar. De hoge schrobvastheid zorgt ervoor dat u uw muren kunt afnemen met een vochtige doek, zonder afbreuk te doen aan de laagdikte van de latex.
De lak die wij gebruiken is zeer kleur- stoot en krasvast. Deze water gedragende lak vergeelt minder snel dan een synthetische lak, en is bestand tegen huidvetten.

Neem contact op