Verf spuiten

U kunt bij ons nu ook kiezen om uw wanden of houtwerk te laten spuiten met een verfspuit. Deze techniek is uitermate geschikt voor grote oppervlaktes en veel meters. Door de spuittechniek zijn in een relatief korte tijd veel meters te maken, met een zeer glad en egaal eindresultaat.

Spuiten van wanden en/of plafonds:

Wanden spuiten wij met een airless verfspuit. De meeste tijd gaat zitten in het afplakken van alles waar geen verf moet komen, zoals vloeren en ramen. Met een verfspuit heb je namelijk veel overspray. Wegens de overspray is het noodzakelijk dat de te spuiten ruimte leeg is. Na het afplakken kan het spuiten beginnen. Afhankelijk van het aantal meters kunnen wij al in 1 a 2 dagen klaar zijn.

Voor het spuiten van wanden of plafonds gebruiken wij altijd een schrobvaste latex klasse 1, tenzij u iets ander wilt. In ruimtes waar veel gerookt is kunnen wij ook een nicotine werende latex spuiten.

Spuiten van houtwerk:

Houtwerk spuiten wij met een aircoat verfspuit. Hiermee kan er nauwkeuriger gespoten worden, en is er minder overspray. Na de gebruikelijke voorbehandeling word ook hier goed afgeplakt. Indien alleen het houtwerk gespoten gaat worden hoeft de ruimte niet leeg te zijn. Na het afplakken wordt er gespoten. Wij gebruiken hiervoor een spuitlak. Deze lak is zo ontwikkeld dat er een dikkere laagdikte aangebracht kan worden zonder dat de verf gaat zakken. Er word zo een mooi egaal eindresultaat behaald.

 

Voordelen van spuiten:

  • sneller, in een korte tijd vele meters
  • zeer geschikt voor grote oppervlaktes
  • strak en egaal eindresultaat
  • kan relatief voordeliger zijn dan traditioneel schilderwerk

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan nu contact op!