We hebben Michael (en zijn collega) leren kennen als professionals met liefde voor hun vak.

17-06-2012 12:37
Onlangs heeft schilderbedrijf Michael van Rossum de voorgevel van ons huis opnieuw geschilderd.
Wij zijn niet alleen zeer tevreden over de gedegen wijze waarop hij het werk heeft uitgevoerd, maar ook over zijn scherpe prijs in vergelijking met de andere schilders waarbij we een offerte hadden aangevraagd.

Met name de voorbereidende werkzaamheden, die bepalend zijn voor de levensduur van het schilderwerk, heeft hij m.i. professioneel en zorgvuldig uitgevoerd.
Overal waar nodig zijn de slechte stukken uitgefreesd en opgevuld met epoxy vulmiddel. Het houtwerk is daarna twee keer gegrond waarbij de stroperige vulgrond die als laatste wordt aangebracht, al de uiteindelijke aflakkleur heeft.
Prettige bijkomstigheid is dat hij bij het schuren consequent gebruik maakt van goede afzuigapparatuur zodat de stofoverlast tot een mninimum beperkt blijft.

Michael houdt zich goed aan gemaakte afspraken en meldt tijdig als er iets tussenkomt. Omdat er vanwege het slechte weer een dag niet gewerkt kon worden, bood hij zelf aan om de verloren tijd in het weekend in te halen.
Tijdens het werk had ik geen moment het gevoel dat er bochten werden afgesneden en dat er concessies aan de kwaliteit werden gedaan om maar zo snel mogelijk klaar te zijn.

Samenvattend hebben we Michael (en zijn collega) leren kennen als professionals met liefde voor hun vak die best trots mogen zijn op het resultaat van hun inspanningen.
 
 

—————

Terug